craigslist utilizzo foto scaricate da internet rossz best hookup new dating sites in Basingstoke UK veganisten ontmoeten Den Bosch dannyboy gay escort Gladstone Australia incontri incontry gay in borgorose

Агентство Розвитку Територій

П'ятниця, 16 червня 2017 20:53

Сталі та розумні міста України

Засідання Асоціації «Сталі та розумні міста України» відбулося днями в Олександрії під головуванням президента Асоціації, Олександрійського міського голови Степана Цапюка. На засідання були присутні керівники міст Кременчука, Шостки, Тростянця, Світловодська, Малої Виски, а також заступник голови Агентства розвитку територій Віктор Куцоконь та інші експерти.

Степан Цапюк ознайомив присутніх із напрацюваннями в Олександрії щодо втілення Стратегії сталого розвитку міста до 2030 року, прийнятої відповідно до стандартів ООН. Довгострокові інвестиційні проекти із енергозбереження займають у цьому документі важливе місце. Уже сьогодні, до затвердження інфраструктурного плану, частина з них почала реалізовуватися. Це програми енергоефективності, модернізації вуличного освітлення, оптимізація системи теплопостачання шляхом децентралізації.

Секретар міської ради, заступники та радник міського голови ознайомили присутніх на зустрічі із основними перевагами членства в Асоціації та перспективами для міст-членів Асоціації, а також проінформували про реалізацію довгострокових проектів у місті.

Керівники міст Шостки, Тростянця, Кременчука, Світловодська, Малої Виски поділилися своїми напрацюваннями з розвитку територій. Усі без виключення гості зазначили, що членство в Асоціації дає можливість обмінюватись передовим досвідом, напрацьовувати спільні проекти та залучати інвестиційні кошти на території.

Після цього були підписані Меморандуми про співробітництво в Асоціації «Сталі та розумні міста України» між міськими радами міст Олександрії і Кременчука, Шостки та Тростянця. Рішення про членство в Асоціації будуть прийняті відповідними міськими радами.

Довідка: Асоціацію «Сталі та розумні міста України» було створено 28 жовтня 2016 року на сесії міської ради в Олександрії. Головними завданнями Асоціації є: допомога у пошуку і залученні інвестиційних коштів для втілення місцевих проектів; розвиток міжнародного співробітництва; запозичення передового досвіду; допомога у розробці та впровадженні інноваційних технологій тощо.

 

Ми знаємо про розвиток все!