craigslist utilizzo foto scaricate da internet rossz best hookup new dating sites in Basingstoke UK veganisten ontmoeten Den Bosch dannyboy gay escort Gladstone Australia incontri incontry gay in borgorose

Агентство Розвитку Територій

Четвер, 11 травня 2017 11:09

Міжнародний форум у Гонконзі

Міжнародний форум державно-приватного партнерства, організований європейською економічною комісією ООН, проходить 9-11 травня у Гонконзі, в міському університеті.

Ключовим мотивом форуму є імплементація Стратегії ООН сталого розвитку  до 2030 року. Завдання стратегії - ефективне впровадження проектів державно-приватного партнерства, спрямоване на суспільство.

На форумі представлені більше 20 країн світу: експерти, політики, представники інвестиційних компаній та бізнесу. Присутня на заході і делегація із України - нашу державу представляють Ірина Запатріна – голова правління Українського центру ДПП, Анна Шатковська - президент Академії ДПП, Наталя Іванова - директор компанії «FORTAX», Андрій Соколов - в. о. директора Херсонського морського торгового порту, а також Олександр Мільто - голова Агентства розвитку територій і його заступниця Анна Нестеренко із Кропивницького.

На форумі обговорюється важливість державно-приватного партнерства, як одного зі способів залучення інвестицій, а також визначаються стандарти співпраці влади і бізнесу, методика підготовки спільних проектів.

Європейська економічна комісія ставить за мету запровадження платформи, завдяки якій представники влади і розробники проектів могли б взаємодіяти та знаходити способи втілювати в життя їх  в своїх країнах. І робити це задля досягнення цілей сталого розвитку тисячоліття, визначених ООН.


Зі своєї сторони члени української делегації ставлять собі за мету інтеграцію державно-приватного партнерства як ефективної моделі співпраці влади і бізнесу у нашій державі.

Ми знаємо про розвиток все!