craigslist utilizzo foto scaricate da internet rossz best hookup new dating sites in Basingstoke UK veganisten ontmoeten Den Bosch dannyboy gay escort Gladstone Australia incontri incontry gay in borgorose

Агентство Розвитку Територій

Четвер, 13 вересня 2018 11:25

У Лісабоні у розпалі Українсько-португальський бізнес-форум.

Португальські та українські компанії (підприємство «АМОС», ТОВ «Енергетика майбутнього», ТОВ «ВОЗКО», ПрАТ Агробудмеханізація, «Укрвинпром», НЦ «Український інститут вина», ПАТ «Проскурів»...) разом з моїми колегами з регіональних палат просто зараз у діалозі шукають точки дотику для розширення нашого торговельно-економічного співробітництва.
 
Приємно, що португальській бізнес активно реагує на покращення ситуації в Україні. Португальський бізнес, наприклад, дуже зацікавлений у співпраці у виноробстві, експорті сонячних панелей, ресторанного обладнання, франшизах та відкритті українських ресторанів у Португалії:), виході португальського супермаркету компанії Jeronimo Martins на український ринок, спорудженні інфраструктурних об'єктів, виробництві соків, технологіях зварювання, агропродукції та іншому – словом, спектр для пошуку українських партнерів різноманітний.
 
Форум дає нам можливість окреслити наші пріоритети співпраці на цей рік. Серед них – розширення номенклатури експорту та збільшення позитивного для України торговельного сальдо, реалізація перспективних українсько-португальських проектів в енергетиці та нафтогазовій сфері, суднобудуванні, в тому числі на ринках третіх країн, а також використання традиційної присутності Португалії в португаломовних африканських та латиноамериканських країнах для ефективного просування на їх ринки вітчизняної конкурентоспроможної продукції.
 
На сьогодні Португалія займає друге місце у Європі у галузі використання альтернативних джерел енергії, на яку припадає 22% від загальної потреби. За оцінками експертів, проекти, що були започатковані протягом 2007-2015 років дозволили створити 23 тисячі нових робочих місць та досягти обсягу інвестицій близько 23 млрд. євро! Враховуючи те, що сонячні панелі португальськими компаніями закуповуються за кордоном, питання, наприклад, виходу на ринок українського підприємства КВАЗАР, що має повний цикл виробництва зазначених панелей, вважається доволі перспективним.
 
Перебуваючи в Португалії, наша торговельна місія, що триває у рамках офіційного візиту Першого віце-прем'єр міністра України - Міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва, ставить за мету не лише встановити нові ділові контакти, але також ознайомитися з досвідом роботи Агенції з інвестицій та зовнішньої торгівлі Португалії. Адже розвиток експорту та залучення іноземних інвестицій є одними з головних напрямків роботи ТПП України. Все більше португальських компаній приймає рішення щодо інвестування в економіку України. Наприклад, компанія «INGRALUB» планує будівництво в Київській області заводу з виробництва мастильних матеріалів, «ILHO PL S.A.» - будівництво м’ясопереробного комбінату в Тернопільській області, об’єднання «ЕVORA» - ливарного заводу у Львівській області. Але це не межа.
 
Ми добре пам’ятаємо, що Португалія – країна першовідкривачів. Саме португальці – принц Генріх – «Мореплавець», Васко да Гама, Бартоломей Діас і багато інших – відкрили для людства Африку та Індію, Бразилію і Каліфорнію.
 
Ми сподіваємося, що і зараз знайдуться португальці, які захочуть відкрити острів скарбів під назвою Україна, а ТППУкраїни готова надати всіляке сприяння в пошуку цих скарбів.
 
Збільшуємо можливості для українського експорту!
 
2
44
55
4

Ми знаємо про розвиток все!