craigslist utilizzo foto scaricate da internet rossz best hookup new dating sites in Basingstoke UK veganisten ontmoeten Den Bosch dannyboy gay escort Gladstone Australia incontri incontry gay in borgorose

Агентство Розвитку Територій

Четвер, 15 березня 2018 10:36

Сільський голова мріє «зібрати казавчинців додому, щоб їм було комфортно саме тут, удома»

Невеликі містечка та села на Кіровоградщині часто залишаються поза інформаційними та, відповідно, подієвими і фінансовими потоками, які дозволяють території розвиватися, а людям – жити гідно і заможно.
 
З огляду на це, «Агентство Розвитку Територій» (АРТ) допомагає громадам, які стають на шлях розвитку власного потенціалу. Зокрема, на початку лютого голова «АРТ» Олександр Мільто та його заступниця Анна Русавська відвідали село Казавчин, що у Гайворонському районі  Кіровоградської області. У рамках візиту була підписана Угода про співпрацю між «АРТ» і Казавчинською сільською радою, яку очолює Сергій Манзюк.
 
Учасники зустрічі обговорили напрямки співпраці, а саме написання на замовлення сільської ради стратегії соціально-економічного розвитку, а також стратегії розвитку туризму та можливості залучення коштів на будівництво необхідних інфраструктурних об’єктів.
 
- Ми плануємо почати роботи на замовлення Казавчинської сільської ради першого березня і завершити їх до кінця травня поточного року, - коментує Олександр Мільто, голова «Агентства Розвитку Територій»
 
З цією метою, у рамках підготовчих робіт із написання згаданих стратегій та в якості ознайомчої зустрічі, нещодавно Казавчин відвідала вже ціла група експертів. Це були Анна Русавська, куратор напрямку планування розвитку територій, Андрій Шелестюк, голова правління ГС «Житомирська туристична Асоціація», директор КУ «Житомирський обласний туристичний інформаційний центр», а також Юлія Забалдіна, к. е. н., доцент кафедри туризму та рекреації Київського національного торговельно-економічного університету, засновниця проекту «Місто: розвиток через туризм».
 
- Наша робота включатиме в себе розроблення Стратегії сталого соціально-економічного розвитку сільської ради до 2028 року із визначенням стратегічних і тактичних цілей економічного та соціального розвитку, ключових індикаторів успішності за кожною метою, а також проведення стратегічних сесій із представниками громади з метою визначення пріоритетних напрямків розвитку, - коментує Анна Русавська.
 
За її словами, очікується проведення окремих стратегічних сесій із залученням представників місцевого бізнесу та інших зацікавлених сторін з метою розроблення концепції стратегії розвитку туризму, а також проведення розвідки щодо стану туристсько-рекреаційних ресурсів і територій, можливості їх залучення до туристичного споживання, прокладання пішохідних, велосипедних і водних туристичних маршрутів.
 
Розроблення Стратегії та Програми розвитку туризму заплановане на період до 2028 року. Перша стратегічна сесія з громадою Казавчинської сільської ради запланована на 16 березня 2018 року.
 
 

Ми знаємо про розвиток все!